GML Sport

Äppelgården Golf AB och GML Sport AB i samarbete!

Med stolthet presenterar vi nu årets andra nytecknande driftsavtal. Avtalet är ett två-årigt avtal innehållande driftsbemanning, maskinunderhåll och uppsatta kvalitetsnivåer.

Detta är ett så kallat fulldriftsavtal där GML Sport tar ansvar för hela produktionen och underhållet av golfbanan. Alla frågor som rör bemanning, kvalité, underhåll och andra skötselfrågor har därmed förflyttats från golfbanan till GML Sport AB.

GML’s försäljningschef Anders Kristiansson är positiv för utvecklingen inom extern bandrift, han tillägger att GML Sport AB följer sin uppsatta plan med två-tre nya skötselobjekt för säsongen 2019. 
”Vår ambition är att växa ännu mer inom segmentet bandrift och samarbetet med Äppelgården Golf stärker oss i den sydvästra regionen vilket kan leda till positiva synergier. Äppelgårdens bana är ett trevligt projekt som vi ser mycket fram emot att arbeta med”.

Malin Ivarsson på Äppelgården Golf förklarar varför de valde att anlita en extern entreprenör för driften av golfbanan?
Äppelgården är en familjeägd anläggning med både golf, övernattningspaket, restaurang och andra arrangemang. På en golf- och weekendanläggning finns det alltid mycket arbete och utvecklingsprojekt att utföra. I syfte om att kunna fokusera på rätt saker och därmed förstärka upplevelsen för besökarna ännu mer har vi nu valt att inleda ett samarbete med driftsföretaget GML Sport AB. Kort sammanfattat kan man säga, vi fokuserar på det som ger våra medlemmar och gäster en extraordinär och gemytlig upplevelse och GML ansvarar för att banan håller den standard som våra besökare samt medlemmar eftersöker.

Informationstext från Äppelgårdens hemsida beskriver anläggningen på följande sätt:
Belägen på Bjärehalvön, längs Hallandsåsens norra sluttning, erbjuder vi något för alla. Vår ambition har varit att skapa en klubb för alla. Den enskilda golfaren, familjen, företaget och inte minst ungdomar är samtliga varmt välkomna! Du finner oss på infarten till Båstad, bara 2 km från E6an. Med våra 58 bäddar i 26 dubbelrum, belägna runt banan med närhet till allt ger vi dig tillfälle att pausa ifrån vardagen. Vårt sköna klubbhus invigde vi i maj 2006. I unik miljö med kvalité på banan och stort gemyt erbjuder vi sedan 2008 18 hål. Vårt klubbhus med restaurang håller högt i tak med en oslagbar trivselfaktor. På Äppelgården spelar vi inte bara golf. Vare sig det rör sig om företagsfest, kalas, bröllop eller en annan tillställning, kan vi hjälpa dig. Äppelgården är familjeägt, vilket bäddar för den där personliga servicen, för att inte tala om Lisa och övriga kökets hemlagade mat, som smakar fantastiskt! Vi har något för varje familjemedlem, gammal som ung.

Läs mer om Äppelgårdens Golfklubb

Vid frågor om driftskontrakt eller extern skötsel av golfanläggningar, kontakta:
Anders Kristiansson, Försäljningschef GML Sport AB
0708-92 22 28, 

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se