GML Sport

GolfStar och GML Sport i unikt samarbete

GolfStar och GML Sport har ingått ett samarbete gällande skötsel av Gripsholms golfbana. Avtalet är baserat på 3 år och GML Sport står för alla driftskostnader exklusive maskiner.

– Rent geografiskt ligger Gripsholm en bit ifrån våra övriga anläggningar och tack vare samarbetsavtalet med GML Sport, som per omgående tar över skötsel på Gripsholm gör att vi nu kan fokusera ytterligare på driften på våra övriga anläggningar, säger Stefan Silfver, Director GolfStar Greenkeeping.
– Vi har sedan länge ett starkt samarbete med GML Sports systerbolag Svensk Jordelit gällande produkter till våra golfanläggningar, så steget till att lägga ut driften på en av våra anläggningar känns som en helt naturlig väg framåt, fortsätter Stefan.

GML Sports, VD Kristoffer Palmlund ser också en stor potential i samarbetet.
– I och med detta samarbete stärker vi vår närvaro med ytterligare en golfanläggning söder om Stockholm. I dagsläget ansvarar vi för skötsel på Trosa GK och Åda G&CC. Med detta avtal tar vi även ett kliv emot ett större samarbete med GolfStar, Nordens största golfkoncern. Vi är otroligt stolta över denna möjlighet och kommer göra allt för att leverera en högklassig produkt, avslutar Kristoffer.

För mer information, vänligen kontakta;
Stefan Silfver, mobil: 0705-81 97 16 eller via e-post:
Kristoffer Palmlund, mobil: 0705-59 96 41 eller via e-post:
______________________________________________________________________________
GolfStar är Nordens största golfkoncern. Verksamheten omfattar idag drift och utveckling av 13 svenska golfanläggningar med 19 golfbanor, ett samarbetsavtal med Lumine Beach & Golf Community, söder om Barcelona som ger GolfStars premium medlemmar möjlighet att spela fritt på ytterligare 3 banor i Spanien, fler än 30.000 kunder, 3.500 aktieägare och unika marktillgångar.

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar till alla idrotter som utövas på gröna sportytor – både när det gäller tjänster och maskiner. Inget annat företag i landet kan matcha den kunskap och erfarenhet inom Sports Turf Management som du möter hos GML Sport. Idag driver vi 14 stycken sportanläggningar över hela Sverige.

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se