GML Sport

Kristoffer Palmlund blir ny VD på GML Sport AB

Med start idag den 16 maj 2016 kommer GML Sport AB att ha en ny VD som ersätter Johan Nordström, tillförordnad VD för GML Sport AB.

Att hitta en ny VD med de rätta förutsättningarna och den rätta inställningen har varit en spännande utmaning men nu kan vi med stolthet presentera en internt värvad medarbetare vid namn Kristoffer Palmlund. Kristoffer har sedan ett antal år arbetat inom företaget där han har haft rollen som regionchef för området Väst samt att han också varit ansvarig för driften av våra idrottsanläggningar i södra och västra Sverige.

 Att nu ha en VD som fokuserar till 100% på företaget och dess framtid kommer att bidra till att GML Sport kan få den utveckling man förväntar sig samt att de nya satsningarna på utveckling kommer att kunna påskyndas avsevärt. 

Vår kunskap, erfarenhet samt vår kompletta portfölj av produkter är unik och den får dagligen positiva kommentarer från våra kunder. Jag känner att den framtida utvecklingen av GML Sport både är utmanande och spännande på ett positivt sätt, säger Kristoffer.

Utöver värvningen av en ny VD kommer man också anställa ytterligare en säljrepresentant som kommer att arbeta i Mellansverige i syfte om att sprida kunskap om GML Sport och de tjänster eller produkter man kan leverera till landets idrottsplatser.

 Vid ytterligare frågor kontakta:

Kristoffer Palmlund, +46 705-599641 eller på       

 ___________________________________

 GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar till alla idrotter som utövas på gröna sportytor – både när det gäller tjänster och maskiner. Inget annat företag i landet kan matcha den kunskap och erfarenhet inom Sports Turf Management som du möter hos oss. 

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se