GML Sport

Liten, kaxig och effektiv

GML Sport kan nu presentera ännu en spännande maskin från Grillo. Det är den lilla, kaxiga och högeffektiva Grillo Climber 10 AWD 27 som spås ta marknadsandelar på den svenska marknaden. 
Climber är en högpresterande hydrostatisk klippare som klarar även besvärliga områden och branta sluttningar.

Trots sitt kompakta och tuffa utseende är klippbredden på hela 98 cm och Grillo Climber passar för normal klippning likväl som för långt gräs, ormbunkar och ojämn mark som är kuperat eller på sluttningar.

Som på alla klippare från Grillo har utvecklarna tänk på föraren och den extrema manövrerbarhet, följsamma styrningen och höga hastigheten gör att maskinen kan arbeta snabbt och effektivt, men samtidigt är den enkel och lätt att använda.

Tack vare den kompakta designen är tyngdpunkten låg och den jämnt fördelade vikten ger en behaglig stabilitet, fjädrande sits med justerbara armstöd gör komforten ännu mer tilltalande.

Mekanisk differentialspärr är standard vilket är en stor fördel när man arbetar på sluttningar med dåligt grepp eller på extremt ojämn mark. Klipphöjden regleras mellan 35-135 mm från förarsätet och den hydrostatiska drivningen gör Grillo Climber till en riktigt enkel maskin.

Läs mer: Climber

För mer info kontakta:
Anders Nilsson, 0372-88500

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se