GML Sport

Trimax Pegasus S4 – nu ännu effektivare

Efter att ha förfinat den populära klipparen Pegasus under 15 år var utmaningen stor när utvecklingsavdelningen på Trimax skulle göra en ny modell. Resultatet däremot talar för sig själv – 15% färre smörjpunkter och upp till helt otroliga 35% lägre underhållskostnad.
Klippkvalitén då? Jo tack, minst lika suverän som tidigare. Trimax Pegasus S4 är helt enkelt en klippare utöver det vanliga.

Trimax har använt ett år av forskning och utveckling för att ta fram den nya generationens rotorklippare. Fokus har varit på hur man kan minimera underhållet och tack vare ett bra samarbete med leverantörer, utvecklandet av ny teknik och nya innovativa material har man lyckats. Antalet smörjpunkter har minskat med 15% vilket ger en besparing på upp till 35% i underhållskostnader. Anders Nilsson på GML Sport ser ännu fler ekonomiska fördelar i den nya modellen.
– Den nya konstruktionen gör Pegasus S4 ännu mer lättkörd vilket bidrar till minskad bränsleåtgång-  Samtidigt har vi dessutom lyckats sänka priset så med dessa tre besparingar blir totalekonomin i en klass för sig.

Förseglade spindelleder
Pegasus S4 kommer också med Trimax SteadFAST förseglade spindelleder som är helt underhållsfria. Trots det är komponenterna ännu mer effektiva, hållbara och tillförlitliga än någonsin. Trimax accepterat inte några kompromisser gällande hållbarhet, det är en del av Trimax-partnerskapet och åtagandet att överträffa marknadens förväntningar i produktivitet och effektivitet.

Trimax driver utvecklingen
Utvecklingen av Pegasus S4 är ett utmärkt exempel på hur Trimax driver teknikutvecklingen genom hela produktutbudet. Keith Mabey, en av Pegasus S4-designers, beskriver Trimax robusta innovationsprocess: ”Vi lyssnar alltid på kunderna för att lära känna vad de gillar och vad som strular. Innan vi införlivar några nya funktioner i en produktlinje testar vi dem noggrant i verkliga fältförsök. Så när någon ny design kommer på marknaden är den redan fullt beprövad ”.

Klippkvalitét
Klippytan är oöverträffad tack vare att Trimax uteslutande har fokuserat på innovativa klippare i 35 år. De vet att kunderna vill ha hög prestanda och lågt underhåll. Tre års garanti säger det mesta. Det är tre års fullständigt förtroende för Pegasus S4 och en livstid av utmärkt, lyhörd kundvård. De är stolta över att ingen annan konkurrent kan säga det med tillförsikt.

Marknadsledande
Pegasus har under 15 år etablerat sig som marknadsledande inom gräsklippning för parker, fastigheter, flygplatser, golfbanor, sportfält och gräsmattor. S4 är tillgänglig i 4,9m och 6,1m bredd. Trots sin stora klippbredd möjliggör däckartikuleringen och fullskaliga anti-skalpvalsar enkel konturföljning.

För mer info kontakta:
Anders Nilsson, 0372-88500

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se