GML Sport

Ny Grillo med högeffektiv uppsamling

Italienska Grillo skördar framgångar på den svenska marknaden och GML Sport AB kan nu presentera ännu en intressant rotorklippare med uppsamling. Grillo FD2200TS heter den uppgraderade maskinen som redan visat sig ännu mer effektiv än sin föregångare.

FD2200TS är en mycket effektiv rotorklippare med en klippkapacitet på hela 15.500m2/timma. Den rejäla uppsamlaren på hela 1400 liter gör att man kan köra längre innan man tippar ut det uppsamlade materialet.
Effekten är på hela 48 hk och tipphöjden för den hydrauliska uppsamlaren är på hela 230 cm.
Grillo har fokuserat mycket på användarvänlighet i utvecklingen av den nya generationens FD2200 och man kan enkelt ändra exempelvis klipphöjden direkt från förarplats. Förarkomforten är hög och reglade och stol är anpassade för att underlätta arbetet.

Anders Nilsson på GML Sport ser ett stort användningsområde för den nya Grillo FD2200TS.
– Med den effektiva uppsamlingen passar klipparen perfekt på paradytor, till kyrkogårdar och andra gräsområden där det är viktigt att samla upp såväl gräsklippet som höstens löv. Men det är heller inga problem att köra i rejält högt gräs och tuff miljö.

GML Sport siktar också in sig på skötsel av hybridgräsplaner då klipparen kan utrustas med en bakre packrulle. Man kan då klippa, samla upp gräsklipp, välta och stripa på samma gång.
Då klipparen även kan utrustas för vinteranvändning med bland annat plogblad, blir det en uppskattad året-runt-maskin.

Vintertid, snöutrustning som konstgräs snöröjning och parkeringsplatser.
Läs mer: FD2200TS

För mer info kontakta:
Anders Nilsson, 0372-88500

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se