GML Sport

Proffs på gröna sportytor

Genom vår landscapingverksamhet erbjuder vi specialiserade tjänster och är b.la Nordens ledande dränerings- och hydroseeding företag. Inget annat företag har den kunskap eller erfarenhet av golfbaneskötsel, renovering eller maskinförsörjning som vi har.

Det är så här vi vill arbeta – med och inte mot naturen vid skötsel, anläggning och underhåll av grönytor. Vi erbjuder dig produkter och lösningar anpassat efter dina behov och har såväl enskilda tjänster som specialanpassade totallösningar, tillsammans ett överlägset alternativ när det gäller allt som är viktigt inom specialiserad landscaping.

En av fördelarna att arbeta med oss är att vi har kapacitet att ta hand om totallösningar. För att kunna jobba på ett effektivt sätt tillsammans med våra kunder vill vi gärna komma in redan i ett tidigt skede. Med noggranna förarbeten minskas problem som i byggskedet och i förvaltningsskedet kostar mycket pengar.

En av våra specialiteter är att hitta smarta lösningar till vardagliga problem. Vi har till exempel introducerat nya dräneringsmetoder och tekniker för både golfbanor och idrottsfält. Vår främsta styrka är att se till helheten. Vi har kompetensen, och resurserna för att kunna hjälpa dig ända fram till målet.

GML Sport tar dig hela vägen i mål. Testa oss gärna.

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se