GML Sport

Agenturer

GML Sport AB är inte upplåsta till en enda stor leverantör som många konkurrenter är. Istället har vi möjligheten att ta in det som vi anser är det bästa på marknaden i respektive produktområde. Vi ser det som vår skyldighet att alltid kontrollera av alla maskiner innan de börjar säljas så att vi har kunskap om dem och kan garantera att det är bra produkter.

Nedan finns de leverantörer/agenturer vi valt att arbeta med idag.

Greentek

Över 300 Svenska golfbanor använder det unika Thatch-Away systemet och True-Surface vibratoraggregat för att skapa snabba, ärliga och friska greener. Från GreenTek kommer bland annat även uppskattade borstar och luftare.
http://greentek.uk.com/

Lastec

GMLs klippare kommer från Amerikanska Lastec. Lastec’s klippare har en unik friflytande konstruktion som gör att du slipper vara rädd för skalpering och fördärvade gräsytor! Det finns både traktorburna som spakstyrda modeller.
www.lastec.com

 

Redexim

Redexim djupluftare har ett utomordentligt rykte över hela världen för sin kvalitet och effektivitet, de uppfyller alla de krav som ställs för att framgångsrikt kunna garantera bästa möjliga resultat.
www.redexim.com

Shelton

Shelton är Europas ledande tillverkare och entreprenör vad gäller specialiserade produkter för modern och effektiv dränering. Tillsammans utgör Shelton och GML Sport en mycket kunnig samarbetspartner vid dräneringsprojekt.
www.sheltonsdrainage.com

Trimax

Trimax har tillverkat kostnadseffektiva, hållbara produkter för proffessionell grässkötsel i mer än 25 år. Företagets höga kunskap och kvalitet gör att man kan känna sig säker på att man köper en klippare man kan lita på.
www.trimaxmowers.com

 

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se