GML Sport

Skötselavtal med Särö Golf Club

GML Sport AB är stolta över att få förtroendet att ansvara för skötseln av Särö Golf Club’s 9-hålsbana och 9-håls korthålsbana. Avtalet är tecknat på 1+2 år.

Intresset för extern bandrift ökar konstant och GML Sport AB är glada att nu starta upp ett samarbete med Särö Golf Club. Avtalet, som även innehåller ett dispositionsavtal för befintlig maskinpark, stärker GML’s position i den västra regionen där man i dagsläget har skötselavtal med fyra golfanläggningar.

Ordförande i Särö Golf Club, Bertil Wiktoren, ser fram emot en spännande golfsäsong. ”Vi ser fram emot ett givande samarbete med GML Sport. I samband med att vår greenkeeper gick i pension blev det ett naturligt steg för klubben att pröva möjligheten med en extern partner för banskötseln. Efter en normal upphandlingsprocess föll vårt val på GML Sport, främst mot bakgrund av deras erfarenhet från skötsel av golfbanor men givetvis också på grund av att de var kostnadsmässigt konkurrenskraftiga.”

GML’s försäljningschef Anders Kristiansson ser positivt på utvecklingen för extern bandrift. ”Vår ambition är alltid att skapa trygghet, god ekonomi och hög kvalitet för våra kunder. Det uppnår vi tack vare en kombination av kostnadseffektiv drift, mindre administration och hög kompetens. ”

För mer info kontakta:
Anders Kristiansson,   Tel. 070-892 22 28

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se