GML Sport

Klicka för större bild.

Konstgräs

Att anlägga konstgräsplaner är oftast förenat med mycket höga kostnader. Ett otillräckligt, eller till och med felaktigt underhåll kan avsevärt förkorta konstgräsplanens livslängd. För att en konstgräsyta ska kunna behålla och bevara sina utmärkta spelegenskaper bör den rengöras regelbundet. Konstgräset blir åter mjukt och elastiskt, olycksrisken sjunker och dräneringsverkan återställs. Användarna uppskattar de bättre förutsättningarna för teknisk fotboll och den minskade risken för skador som väl skötta konstgräsplaner medger.

Med hjälp av specialmaskiner kan konstgräset städas på fulla djupet och rensas från partiklar och bakteriehållande material. Det mest framträdande man direkt upplever efter en djupstädning är att planen både ser och känns nylagd ut.

Utan ett aktivt underhåll blir konstgräset kompakt och har svårt att transportera vatten genom ytan. Med en hög belastning på en konstgräsplan tar det inte så lång tid innan man behöver göra de första åtgärderna. Man ser att planen tar emot vatten sämre, den uppfattas som hård, spelarna klagar på ömmande benhinnor osv.

Ladda hem produktblad – Arenadrift: Klicka här 

Se film om GML Sports tjänster för konstgräs
Klicka här

GML Sport erbjuder tre olika skötselkoncept (nivåer) med ambitionen att skapa de perfekta konstgräsplanerna.

Klicka på länkarna nedan för mer information:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ring för mer information: 0372-885 00

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se