GML Sport

Klicka för större bild.

Naturgräs

Naturgräset utsätts för en allt hårdare konkurrens situation, många kommuner väljer okritiskt att för mångmiljonbelopp bygga om gräsplaner till konstgräs. Ett av skälen man anger för att göra detta är att förlänga spelsäsongen, man glömmer dock ofta att anledningen till undermåliga, blöta ospelbara naturgräsplaner är att dessa inte tilldelas resurser för att skötas på ett korrekt sätt.

Samtidigt så är skötseln för att tillgodose bra naturgräsplaner en stor utmaning. En medel- eller större kommun med ett stort antal bollplaner utspridda i både tätort och kransområden har ofta väldigt olika förutsättningar som varierande jordar, och mikroklimat. Skötsel av så stora sprida ytor kräver därför resurser i form av maskiner, utbildad personal och material.

För att en naturgräsplan ska kunna behålla och bevara sina utmärkta spelegenskaper bör den luftas, dressas, vertikalskäras och hjälpsås regelbundet. Ett otillräckligt, eller till och med felaktigt underhåll kan avsevärt förkorta livslängden. Användarna uppskattar de bättre förutsättningarna för teknisk fotboll och den minskade risken för skador som väl sköta naturgräsplaner medger.

Ladda hem produktblad – Arenadrift: Klicka här 

Se film om GML Sports tjänster för naturgräs
Klicka här

 

GML Sport erbjuder tre olika skötselkoncept (nivåer) med ambitionen att skapa de perfekta naturgräsplanerna.

Klicka på länkarna nedan för mer information:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ring för mer information: 0372-885 00

GML Sport
– Proffs på gröna sportytor
Garvaren, SE-341 60 Ljungby | +46 (0)372-885 00 | info@gmlsport.se